MUSIK

En dag ska jag skriva en låt lika bra som Steve Jablonskys. Han skriver så förutsedd musik, på ett bra vis, eller hur jag ska förklara den. Man vet vad som ska komma härnäst. Eller han skriver musik som man vill att den ska vara, man tänker att ”nu ska det va så här” och så blir det så, perfekt.
Scorponok

Samma som John Murphy, han skrev musik till Kick-Ass filmen, han har också den ”förutsedda” musiken. Men jag tycker att han skriver ”enklare”.
En version gjord av London Music Works och Steve Mazzaro av Strobe (Adagio in D Minor) och Flying Home.
There you go.
Sen vill man ju skriva tusen andra låtar också, inspiration från alla hörn.
h
/Skrivarn

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>