Hemma igen

Nu är vi åter på fast mark. Veckan som gått har mest bestått av flygningar och konserter.
Sammanlagt flög vi 5 gånger och såg tre konserter. Men de två andra är inget att tala om, för det tredje bandet vi såg var världens bästa band i den genren; IRON MAIDEN! De ger en gåshud upp till huvudet, de är så mäktiga! De fångade varenda person av de ca 56 000 personerna som var i arenan.
iii
TYVÄRR så var ljudet väldigt dåligt i Friends arena, vilket sög. Att de inte tänker till extra när de bygger, eller så misslyckades de helt enkel bara. Men Maiden var/är det bästa jag sett live i alla fall, ever.
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>