VIVA LAS VEGAS

Como estas? Myi bien. Man lär sig mycket spanska här 😀 Men jag kan inte stava och jag orkar inte googla heller 😀
Vi har fullt upp idag med träning, tvätt, handling och packning bland annat. För i morgon åker vi till Las Veeeegaaaaas! WOHO! Viiva Las Vegas na na na na na na na, viiva Las Vegas na na na na na na na! Tror det ska finnas internet på rummet så vi tar med datorerna och förhoppningsvis hinner jag blogga lite därifrån också så ni får se!
2013-06-04 14.28.51
Nu ska vi fortsätta med våra sysslor, sååå hasta la vista!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “VIVA LAS VEGAS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>