LAX

I morse åkte vi till en biluthyrningsfirma som ligger nära LAX och hämtade ut vår bil som vi ska ha ett tag framöver! Det är värsta freedom när man har bil! Man kan åka vart man vill när man vill. Så nu har vi massor med planer som vi ska försöka hinna med under tiden vi har bilen. Det kommer bli awesome!
2
Jag har kört bil för första gången i L.A.-trafik idag också, det gick så jäkla bra. Jag är lugn som en filbunke när jag kör. Är det något jag är bra på så är det att köra bil, Grym är jag 😀
Men det hade inte gått lika bra om jag inte hade haft ett par extra ögon bredvid mig!
1
På onsdag drar vi iväg på rrrrrroadtrip igen! JIHOOOO!! Det blir så klart en IHOP-frukost i vanlig tradition! Längta!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>