AFI

Igår skulle vi ut och powerwalka, så vi gick upp till Hollywood Blvd samtidigt för att kolla efter en keps till A. När vi var klar där så såg vi att de hade rullat ut röda mattan och tänkte vad; händer nu då? Så vi googlade och ”Brooks received the American Film Institute’s 41st Life Achievement Award”, det var det som hände. Mel Brooks fick ett hederspris och kändisar som Robert DeNiro, Morgan Freeman, Jimmy Kimmel med flera var där för att fira.
20130606_170722
Den enda vi såg på röda mattan som man känner igen var Billy Crystal. 😀
20130606_170726
Det var i alla fall roligt att se hur allt funka!
20130606_174827
Man fick i alla fall inte stå alldeles vid röda mattan utan man var tvungen att stå på andra sidan gatan.
Tur A hade med sig mobilen så man fick några kort! Man vet ju aldrig vad man springer på!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>